גישת תמיכה

כשצריך שהתמיכה תראה את מה שאתם רואים, אתם מאשרים, לזמן מוגבל.

צוות התמיכה לא רואה את הנתונים שלכם. כדי שיוכל לעזור בבעיה, הבעלים או מנהל מערכת בעסק מאשרים גישה:

  1. בהגדרות ← פרטי העסק, בכרטיס גישת תמיכה.
  2. בוחרים לכמה זמן: לשעה, ליום או לשלושה ימים.

הגישה לצפייה בלבד, וכל כניסה של התמיכה נרשמת ביומן הביקורת שלכם. אפשר לסגור אותה בכל רגע בסגירת הגישה עכשיו.